Ubiqu | Care | Car
 

Hoe werkt het?

Een toegangsbeheerder moet veel ballen in de lucht zien te houden. Vooral voor bedrijfsverzamelgebouwen of thuiszorgplanners is het essentieel dat de deuren op de juiste momenten geopend en gesloten zijn voor bepaalde mensen. Maar wat nu als het bedrijf verhuist, uitbreidt of inkrimpt? Als er medewerkers, cliënten of serviceverleners bijkomen of weggaan? Als er sleutels kwijtraken of gestolen worden?

Met qKey bepaalt u op elk moment van de dag via het online dashboard wie toegang krijgt tot welke panden en ruimten, en voor hoe lang. Of het nu woningen zijn, vertrekken, portieken, kasten, opslagruimtes, noem maar op. Voer de mobiele telefoonnummers in van de mensen die toegang moeten verkrijgen, vul in welke deuren ze op welk moment mogen openen, en klaar.

Geen gedoe. Nooit meer sleutels kwijt. Ubiqu qKey is uw slimme online toegangscontrolesysteem: veilig, simpel en flexibel.

Online dashboard - beheer toegang, waar u ook bent

Met het veilige en gebruiksvriendelijke qKey-dashboard beheert u met één muisklik de toegangsrechten. Volledig in de cloud, dus geen ingewikkelde software nodig. Beheer toegang vanaf iedere PC, tablet of smartphone met internetverbinding.

Wie, wat, waar, wanneer
Het meest flexibele toegangsbeheer ooit. Veranderingen in toegangsstatus worden meteen doorgevoerd, zonder dat mensen sleutels moeten komen ophalen. Geef toegang volgens een bepaald rooster of voor een bepaalde tijdsduur. Toegang aanpassen is met één klik gedaan - ideaal voor onvoorspelbaar werk of alarmsituaties.
Veiligheid voorop
Bij toegangsbeheer is veiligheid de hoogste prioriteit. qKey realiseert het hoogst haalbare veiligheidsniveau door gebruik te maken van hardware security modules in de datacenters, gecertificeerde cryptochips in de toegangslezer, en SIM's/SAM's in het systeem waar nodig. Zorgeloos gebruik en onberispelijke privacy.
Alle informatie
Het online dashboard geeft een volledig overzicht van alle relevante informatie. Geregistreerde deuren, geregistreerde gebruikers, uitgedeelde druppels, toegangsroosters en beheersopties. Je kunt zelfs zien door wie welke deur het laatst geopend is, en wanneer!

Mobiele telefoon - de sleutel die je altijd bij je hebt

De mobiele app van qKey is de ideale sleutelbos - selecteer de deur die je wilt openen, wacht even tot de app zegt dat het ontgrendelen gelukt is, en je kunt naar binnen. Omdat qKey met Bluetooth werkt, hoef je de telefoon niet eens tegen de deur te houden.

Overal
qKey is geschikt voor alle gangbare mobiele toestellen vanaf 2003, niet alleen smartphones. Hierdoor heeft iedere medewerker zijn sleutels altijd al bij zich. En ben je je telefoon kwijt? Voor twee tientjes koop je een nieuwe, die gewoon geschikt is.
Gemakkelijk aansluiten
Als een telefoon geregistreerd wordt in het dashboard, krijgt de telefoon een sms'je met daarin de link naar de app. Even downloaden, en je kunt aan de slag.
Andere mobiele apparaten
Ook andere mobiele apparaten met Bluetooth kunnen aangesloten worden op qKey. Denk aan PDA's en tablets. De app wordt dan per e-mail aangeboden, niet per sms. Net zo makkelijk, wel zo flexibel.

Druppel - digitale toegang aan je sleutelbos

Soms is het niet ideaal om de deur te openen met een mobiele telefoon. Denk aan thuiszorginstanties die qKey installeren op de deuren van hun kwetsbare oudere cliënten. Voor die mensen is er de druppel. Een digitale sleutel, gewoon aan je sleutelbos.

Veilig
De druppel bevat een RFID-chip met een unieke digitale toegangscode. Deze chips worden bijvoorbeeld ook gebruikt voor OV-chipkaarten. Niet te kopiëren, door hoogwaardige Ubiqu-encryptie.
Gemakkelijk
Houd de druppel tegen het elektronische slot, en de deur zal vanzelf ontgrendelen. Knop omdraaien, en u bent binnen.
Vertrouwd
Een druppel ziet er uit als een sleutelhanger en kan gewoon aan de sleutelbos. Voor mensen in een kwetsbare situatie is dit een vertrouwde manier om hun deur te openen, terwijl servicemedewerkers gebruik kunnen maken van de qKey-app.

Toegangslezer - onopvallende controlepost

Het brein van het qKey-systeem. Dit compacte kastje ontvangt het Bluetooth signaal van de mobiele telefoon en controleert of de juiste digitale sleutel aangeboden wordt. Als dit in orde is, stuurt de toegangslezer een RF signaal (dit is dezelfde technologie als in afstandsbedieningen gebruikt wordt) naar de deur, zodat deze ontgrendeld wordt.

Veilige encryptie
Alle signalen die de toegangslezer ontvangt en verstuurt zijn versleuteld met hoogwaarde encryptietechnieken.
Simpel
De toegangslezer wordt binnenshuis in een stopcontact binnen een straal van 10 meter van de deur in een stopcontact gestoken. Geen ingewikkelde installatieprocedure.
Onopvallend
De toegangslezer is van buitenaf niet zichtbaar. Voor zorgcliënten is het hierdoor van buitenaf niet zichtbaar dat zij zorg ontvangen.

Elektronisch slot - volledig draadloos

De elektronische sloten van Ubiqu passen op iedere deur. Ze zijn gemakkelijk en vrijwel onzichtbaar te installeren zonder schade, zonder bekabeling. Veilig, betrouwbaar en draadloos.

Hoge kwaliteit
Ubiqu werkt met onderdelen van erkende slotenmakers zoals DOM. Deze onderdelen zijn SKG***-gecertificeerd en voldoen aan alle wettelijke eisen. De sloten zijn bestand tegen water en zilte zeelucht, en functioneren aantoonbaar goed bij winterse omstandigheden.
Krachtige batterij
De batterij in de qKey-sloten gaat twee jaar mee, ook bij intensief gebruik. Als de batterij leeg begint te raken, stuurt het slot daar automatisch een berichtje over naar het centrale systeem. Ubiqu plant ruim op tijd een afspraak in om de batterij te komen vervangen.
Wilt u weten wat qKey kan doen voor uw bedrijf? Kijk dan eens bij mogelijkheden.