Ubiqu | Care | Car
 

Ubiqu

Ubiqu biedt innovatieve beveiligingsmogelijkheden voor iedere situatie. Flexibel beveiligen én delen van ruimten, documenten en voertuigen.

Voor bedrijven
Bedrijven, overheidsinstanties en thuiszorgorganisaties zijn tevreden klanten van Ubiqu. Toegangsbeheer is een grote kostenpost, niet alleen door het vervangen van sloten en sleutels maar vooral door verloren efficiëntie. Maak toegangsbeheer veiliger en simpeler met qKey, en bespaar vanaf dag één in de kosten.

Voor woningbouwverenigingen en bedrijfsverzamelgebouwen
Ook portiek- en flatdeuren kunnen uitgerust worden met qKey, waardoor het systeem ideaal is voor panden met meerdere huurders. Nooit meer achter sleutels van vertrekkende huurders aan jagen of sloten vervangen omdat een huurder zijn portieksleutel kwijt is. Deactiveer vertrekkende bewoners en verloren druppels gewoon in het online systeem.

Voor auto's
Ubiqu biedt qKey ook aan voor auto's. Aantrekkelijk voor verhuurbedrijven en autodeelbedrijven, maar bijvoorbeeld ook voor bedrijven die bedrijfswagens en bestelbussen in rotatie hebben. Bespaar kosten door niet alleen online te boeken, maar ook online de sleutel af te leveren.

Voor particulieren
Je huis beveiligen met qKey? Binnenkort kan dat! Houd deze website in de gaten voor meer informatie.

Team

Boris Goranov: Boris Goranov houdt zich al sinds 1999 bezig met security, toen hij bij TNO werkte om smart cards te hacken. Hij heeft een MSc in Elektrotechniek van de TU Delft. Bij de Security-afdeling van Siemens IT Solutions and Services werkte hij aan privacybeveiliging voor smartcards en digitale informatie, gericht op de overheid en de medische sector.

Boris Goranov legt uit:

In mijn werk voor Siemens en Getronics ging het er altijd over om informatie zo veilig mogelijk af te schermen van mensen die er niet bij mochten komen. Dat zette me aan het denken: hoe vaak komt het wel niet voor dat mensen graag anderen toegang willen geven, maar daar door hun veiligheidsmaatregelen in beperkt worden? Hieruit is qKey geboren. qKey zorgt ervoor dat jij als eigenaar kunt bepalen wie er bij jouw object mag komen, en wanneer. Het gaat er niet om om mensen buiten te houden, maar juist om ze binnen te laten!